Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemus

Hakemuksen täytettyäsi pääset lähettämään sen, jotta se voitaisiin hyväksyä. Lue alla oleva hakemus tarkkaan lävitse, jotta saisit mahdollisimman oikeanlaisen hakemuksen tehtyä. *-merkillä merkityt ovat pakollisia.

Mallihakemus

*Nettinimi: Millä nimellä sinä liikut netissä?

Pentunimi: Pentunimi loppuu poikkeuksetta sanaan pentu. Esim. Kettupentu. Älä ota nimiä joita kissat eivät tiedä. Esim. Kakkupentu.

*Oppilasnimi: Oppilasnimi loppuu poikkeuksetta  sanaan -tassu. Esim. Kettutassu.

Soturinimi: Soturinimen yleiset päätteet ovat -häntä, -karva, -turkki, -korva, -sydän, -tuuli... jne. Voit myös jättää tämän kohdan pois jolloin ylläpito päättää sen.

*Sukupuoli: Naaras vai kolli?

*Klaani: Myrsky-, Joki-, Tuuli- vai Varjoklaani?

*Ulkonäkö: Miltä kissasi näyttää? Täytä mahdollisimman realistisesti, eli ei siipiä kissoille, pinkkejä turkkeja sun muuta. Vähintään viisi lausetta.

*Luonne: Millainen kissasi on luonteeltaan? Täytä mahdollisiman realistisesti, eli kissasi ei voi olla villi ja rauhallinen! Vähintään kuusi lausetta. Muistathan myös mainita, mihin kissasi uskoo.

*Menneisyys: Mitä kissallesi on tapahtunut ennen tätä hetkeä? Voit kertoa pentuajasta, mutta älä mainitse vanhempien nimiä, ellei kissa ole otettu pentuhakemuksesta.

*Syntyperä:​ Missä kissasi on syntynyt? Klaanisyntyinenkin riittää. Huomioi, että kissa ei voi olla erakko-syntyinen yms. ilman, että ylläpito on antanut lupaa.

Suku & suhteet: ​Jos kissasi on pentuehakemuksesta, laita tähän vanhemmat ja mahdolliset sisarukset. Muuten tarvitset siihen erityisen luvan.

*Taidot: Kirjoita taidot kirjallisesti, äläkä laita plus- ja miinusmerkkejä, hakemus ei ole hyväksyttävä, jos molempia ei ole saman verran. Jos kissa ei ole Jokiklaanista, tuo ei kai osaa uida ja kalastaa?

Toiveet: Toivooko kissasi jotain? Haluaako se olla esimerkiksi päällikkö tai haluaako se olla emo? Palvella klaaniaan hyvin? Huomaathan, että toiveet toteutuvat kissasi elämän aikana, eikä se ole niitä heti. 

Klaanien tilastot

Myrskyklaani - mahtuu, ei parantajaoppilasta.

Jokiklaani - mahtuu, ei parantajaoppilasta.

Tuuliklaani - mahtuu, ei parantajaoppilasta.

Varjoklaani - mahtuu, ei parantajaoppilasta.

Liity  1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on yhdeksän miinus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Luna

24.05.2017 17:29
Nettinimi: Luna

Oppilasnimi: Liljatassu

Soturinimi: Liljamyrsky

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Liljamyrsky on keskikokoinen, lihaksikas naaras. Hänellä on sirolinjainen pää, ja suurehkot korvat. Silmät naaraalla ovat kauniit mantelinmuotoiset. Hänen turkkinsa on lyhyttä ja sileää, eikä se takkuunnu helposti. Liljamyrsky on suklaanruskea, ja hänen päänsä sekä tassunsa ovat tummemmat kuin muu turkki. Hänen silmänsä ovat hailakan vaaleanvihreät, ja väri muuttuu sinivihreäksi lähellä pupillia. Kuono ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, ja hänen viiksensä ovat pitkät ja mustat.

Luonne: Liljamyrsky on lyhyesti kuvailtuna kunnianhimoinen, älykäs ja sosiaalinen, vaikka uusien tuttavuuksien seurassa saattaa olla hyvinkin hiljainen. Ystävien seurassa naaras on usein äänekäs ja huumorintajuinen, ja harrastaa myös leikkimielistä piikittelyä. Kunnianhimoa löytyy, mutta uskollisuus ja älykkyys pitävät sen hyvin soturilain sisällä. Liljamyrsky katsoo maailmaa useista näkökulmista, ja miettii ennen kuin tekee. Hän uskoo Tähtiklaaniin, mutta ei kiellä Pimeyden Metsän olemassaoloa, tai tuomitse siihen uskovia. Hän kertoo usein mielipiteensä suoraan, ja saattaa joskus sanoa mitä sylki suuhun tuo. Hän ei ihastu herkästi, mutta ihastuessaan useimmat huomaavat sen samantien naaraan käytöksestä. Liljamyrsky ei epäröi tarttua mahdollisuuteen oppia jotain uutta. Hän saattaa välillä viisveisata soturilaista, mutta hän on silti täysin uskollinen klaanilleen. Naaras puolustaisi myös ystäviään hengellään, riippumatta heidän klaanistaan.

Menneisyys: Liljamyrsky syntyi Myrskyklaaniin lehtikadon aikaan, ja hänen emonsa kuoli sairauteen eikä Liljamyrsky muista hänestä paljoakaan. Naaraan isä puolestaan kuoli taistelussa.

​​Syntyperä:​ Klaanisyntyinen

Taidot: Liljamyrsky on mainio taistelija, eikä aivan kuka tahansa häntä voitakkaan. Lisäksi hän on erittäin hyvä juoksija, ja pystyy juoksemaan samaa tahtia ylläpitäen pitkiäkin matkoja. Saalistus on sen sijaan kehnonpuoleista, samoin kuin kiipeilykin, sillä Liljamyrsky pelkää hieman korkeita paikkoja.

Toiveet: Liljamyrsky toivoisi pääsevänsä joku päivä päälliköksi, ja haluaisi myös kumppanin ja ehkä pentuja.

Vastaus:

Mahtava hakemus! Hyväksyn, tervetuloa joukkoomme! :D
Muuten hakemuksesi oli todella hieno ja virheetön, mutta huomasin muutamab huolimattomuusvirheen ja niitähän sattuu kaikille.

-Elli VYP

Nimi: Nacho

06.05.2017 22:57
Nettinimi: Nacho

Soturinimi: Vaahteraloiste

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Vaahteraloiste on pienikokoinen ja solakka kissa. Naaraan turkki on punertava. Rakenteeltaan turkki on ohut ja karkea, usein sileä. Vaahteraloisteen silmät ovat melko pienet ja keltaiset. Naaraan korvat ovat suipot, ja niiden päädyissä on kaartuvat tupsut. Vaahteraloisteella on ohuet ja pitkät viikset, väritykseltään tummat. Kuono ja polkuanturat ovat myös tummat. Naaraalla on melko pitkät ja päädyistä kaartuvat kynnet, jotka ovat myös terävät. Naaraalla on vasemmassa takatassussaan viilto, joka tuli, kun hän harjoitteli oppilaana taistelua mestarinsa kanssa. Vaahteraloisteen häntä on pitkä ja elegantti, väritykseltään lievästi tummempi kuin muu turkki.

Luonne: Vaahteraloistetta voi kuvailla positiiviseksi ja energiseksi kissaksi. Naaras innostuu asioista helposti, ja saa usein ympärillään olevat kissat kiinnostumaan asioista dramaattisella tavallaan ilmaista asiat. Vaahteraloiste on loistava hankkimaan itselleen huomiota, ja tekeekin sitä usein. Vaahteraloiste tuntee harvoin häpeää tai katumusta, sillä hän uskoo tehneensä aina oikein, eikä myönnä virheitään helposti. Vaahteraloiste herää mielellään aikaisin, sillä aamuisin hänellä on eniten energiaa. Hän pyytääkin usein lupaa päästä aamupartioon, sillä siellä hänestä on eniten hyötyä. Vaahteraloiste puhuu usein liikaa, ja paljastaa usein salaisuuksia. Klaaninsa asiat Vaahteraloiste kuitenkin osaa pitää turvassa, eikä möläyttelle klaanin heikkouksia kokoontumisissa. Vaahteraloiste on innokas tutustumaan uusiin kissoihin, olivat he sitten omasta tai eri klaanista, tai kenties erakkoja. Kotikisuista Vaahteraloiste ei oikein kiinnostu, sillä hän pitää kaksijalkoihin tukeutumista heikkouden merkkinä. Vaahteraloiste uskoo vankasti Tähtiklaaniin, ja pyrkiikin noudattamaan soturilakia parhaansa mukaan. Naaras ei osaa suuttua, sillä hänen mielestään kissat katuvat tekojaan tarpeeksi ilman muidenkin syytöksiä, jos he oikeasti ovat tehneet väärin. Vaahteraloiste ei myöskään ihastu helposti, vaikka pitääkin monista kolleista hyvinä ystävinään.

Menneisyys: Vaahteraloiste syntyi Tuuliklaaniin aikaisen lehtisateen aikaan.

Syntyperä: Klaanisyntyinen.

Taidot: Vaahteraloiste on nopea ja ketterä, ja metsästäminen luonnistuu häneltä hyvin, jos saaliin perässä joutuu juoksemaan. Vaanimistaito on kehnompi, samoin taistelutaito. Vaahteraloiste ei myöskään osaa kiipeillä kunnolla, mutta hänellä on hyvä tasapaino. Vaahteraloiste ei myöskään ole kovinkaan nokkela.

Toiveet: Vaahteravarjo haluaisi kumppanin ja pentuja, joista voi olla ylpeä.

// Tähän siis käytän soturilipukkeeni :).

Vastaus:

Koska ehdit jo erota, en vastaa hakemukseen tämän enempää. Poistan hakemuksen piakkoin.

-Elli VYP

Nimi: Nacho

03.05.2017 08:03
Nettinimi: Nacho

Pentunimi: Iltapentu

Oppilasnimi: Iltatassu

Soturinimi: Iltavarjo

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Iltavarjo on roteva ja isokokoinen kissa. Kollin turkki on tummanruskea ja pehmeä. Turkki takkuuntuu helposti, jos Iltavarjo ei huolehdi siitä. Iltavarjon häntä on keskivertoa lyhyempi. Kollin jalat ovat sopusuhtaiset muuhun kehoon verrattuna. Iltavarjon nynnet ovat terävät ja melko pitkät. Kollilla on musta nenä ja polkuanturat. Viikset ovat lyhyet ja paksut. Iltavarjon silmät ovat isot ja meripihkanväriset. Kollin korvat ovat isot, ja korvien takana turkki on pehmeämpää ja pidempää kuin muualla.

Luonne: Iltavarjoa kuvaillaan usein rohkeaksi, pomottelevaksi ja sisäänpäinsuuntautuneeksi. Nämä kaikki pitävät paikkansa Iltavarjon luonteessa. Iltavarjo on uskollinen klaanilleen, ja on valmis puolustamaan sitä hyvinkin vaikeissa tilanteissa. Iltavarjo on luonnollinen johtajatyyppi, ja sen vuoksi pomottelee muita turhankin usein. Joitakin kissoja tämä saattaa ärsyttää, mutta Iltavarjo itse ei ajattele sen olevan ärsyttävää. Iltavarjo ei ole kovinkaan puhelias, vaan viihtyy omissa oloissaan. Hyvien ystävien seurassa Iltavarjo kuitenkin viihtyy. Iltavarjo on helppo suututtaa, mutta kolli ei ole pitkävihainen. Tämä on hyödyllinen asia, sillä Iltavarjo osaa raivostua kunnollakin. Iltavarjo ei ihastu helposti, mutta ihastuessaan ei osaa piilottaa tunteitaan.

Menneisyys: Iltavarjo syntyi Myrskyklaaniin hiirenkorvan aikaan.

Syntyperä: Klaanisyntyinen.

Taidot: Iltavarjo on vahva, jonka vuoksi hän on hyvä taistelija. Iltavarjo ei kuitenkaan ole ketterä, joten hänen puolustautumisliikkeensä ovat välillä liian hitaita. Iltavarjo on hyvä metsästämään, kunhan eläin on lähellä, sillä hänen jäljitystaitonsa on huono. Iltavarjo on myös huono kiipeilijä, mutta tasapaino on hyvä.

Toiveet: Iltavarjo haluaisi päälliköksi. Kolli haluaisi myös kumppanin.

Vastaus:

Aivan mahtava hakemus, hyväksyn todellakin!
En löytänyt yhtäkään kirjoitus- tai huolimattomuusvirhettä, kymmenen pistettä ja papukaijamerkki siitä. Iltavarjo vaikuttaa oikein kiintoisalta tapaukselta, odotan innolla tarinoitasi!

~Elli VYP (3.5.2017)

Nimi: Sun

01.05.2017 08:25
Hakemuksiin vastattu, vastaus hakemuksen alla!
-------------------------------------------------------------
( ja Elli aina nimi perään kun vastaat johonkin)

Nimi: Lonely Warrior

30.04.2017 10:28
Nettinimi: Lonely Warrior

Pentunimi: Liljapentu

Oppilasnimi: Liljatassu

Soturinimi: Liljaturkki

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Liljaturkki on pikimusta naaras. Naaraalla on pitkät jalat ja lyhyt helppo hoitoinen turkki. Liljaturkin silmät ovat taivaan siniset ja sädehtivät itsevarmuutta. Hänen kasvonsa ovat pyöreät ja kauniit ja tällä on vaalean punainen nenä. Tämän korvat ovat hieman yli suuret. Liljaturkin hännänpää on pörheä, mutta muuten se on hyvin sileä. Liljaturkki on hyvin siro ja viehkeä naaras.

Luonne: Liljaturkki on viehkeä naaras joka pitää kollien seurasta. Hän on itsevarma ja mukava. Liljaturkki uskoo Tähtiklaaniin. Hän on parhaimmillaan ystäviensä ja perheensä kanssa. Hän on johtajatyyppiä, eikä pelkää sanoa suoraan mielipidettään. Liljaturkki on rauhallinen ja hieman arka, mutta tutustuu helposti uusiin kissoihin.

Menneisyys: Liljaturkki syntyi pimeänä lehtikadon päivänä.

Syntyperä: Klaani syntyinen.

Taidot: Liljaturkki on erittäin hyvä taostelemaan ja piiloutumaan. Tämän vahvimåiin taitoihin ei kuulu metsästys tai kiipeäminen.

Toiveet: Toivoisi pääsevänsä päälliköksi ja saada rakastavan kumppanin, ehkä pentuja.

Vastaus:

Hyväksytty.

Hiukan enemmän pituutta olisin naaraan ulkonaköön ja luonteeseen kaivannut, mutta kelpaahan se noinkin.

Huomasin monia yhdyssanavirheitä ja huolimattomuusvirheitäkin löysin. Kannattaa lukaista hakemukset läpi aina ennen lähettämistä!

Helppohoitoinen, taivaansininen, vaaleanpunainen, ylisuuri ja klaanisyntyinen ovat kaikki yhdyssanoja. Jos et hahmota mikä on yhdyssana - mikä ei, kannattaa käyttää helppoa niksiä; jos sanasi on esim. postilaatikko, laita postin ja laatikon väliin tavu 'kin'. Jos se kuulostaa järkevältä, sanasi ei ole yhdyssana, mutta jos se taasen kuulostaa aivan oudolta, se on yhdyssana. Pientä harjoitusta yhdyssanoihin suosittelisin sinulle!

~Elli VYP (1.5.2017)

Nimi: Tiger

21.04.2017 21:16
Ja jos on mahdollista lisätä Kalmatähden sivuille tämä kuva: https://pixabay.com/fi/kissa-haku-keltainen-kissael%C3%A4in-882158/

Vastaus:

Laitathan jatkossa tällaiset tiedot viekkuun, jottei liittyminen hukkuisi liittyneiden kysymyksiin/toiveisiin, kiitos! :)

~Elli VYP (1.5.2017)

Nimi: Tiger

21.04.2017 17:34
Nettinimi: Tiger

Ent. soturinimi: Kalmalonkero

Päällikkönimi: Kalmatähti

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Kalmatähti on vaaleanruskea kolli. Hänellä on oranssit silmät ja harmaat anturat ja kuono. Kollin turkki saattaa joskus olla sekainen, mutta joskus myös sileä. Hänen kyntensä hyvin terävät ja hiukan kellertävät. Kalmatähden viikset ovat harmaat. Hänen häntänsä ja viiksensä ovat keskipitkät. Vasemmassa korvassa lovi ja sitä pitkin menee pitkä viilto korvan poikki, taistelun jäljiltä.

Luonne: Kalmatähti saattaa olla joskus hieman uhkarohkea. Hän on siis hyvin urhea ja puolustaa Varjoklaania, kävi mitä hyvänsä. Joskus saattaa olla jopa villi, mutta ei halua antaa kenellekään huonoa esikuvaa. Joskus Kalmatähti saattaa tehdä jopa hiukan hullujakin päätöksiä, muttei aina ja kuitenkin hyvin harvoin. Kalmatähti yrittää aina pitää pinnansa, muttei aina onnistu siinä ja suuttuessaan hyvin vihainen ja repii vaikka silmät päästä, ei tietenkään oman klaaninsa jäseniltä, vaan muun klaanin. Kalmatähti haluaa olla suuri päällikkö ja muita parempi. Kalmatähti ei kuitenkaan aina ole ilkeä. Luonteestaan huolimatta, uskoo Tähtiklaaniin.

Menneisyys: Kalmatähti syntyi Varjoklaaniin myrskyisenä lehtisateen yönä. Isä oli klaanista karkoitettu luopio, joka karkoitettiin pian Kalmatähden syntymän jälkeen, koska isä surmasi Kalmatähden emon. Tämän jälkeen eräs Varjoklaanin kuningatar suostui hoitamaan pientä pentua, eli Kalmatähti luulee tätä emokseen.

Syntyperä: Puhdasverinen varjoklaanilainen, klaanisyntyinen

Taidot: Kalmatähti on taitava taistelija ja metsästäjä. Tasapaino ei ole välttämättä kaikkein parhain. Kalmatähti on myös huono jäljittämään.

Toiveet: - Kumppani ja pentuja

Vastaus:

Tiedot hyväksytty.

Nimi: Sun

21.04.2017 08:55
Ihan oikeesti! Se lukee klaanin sivuilla! Enää en tätä sano, vaan saatte ihan itse sen kattoa! Kiitos!

Nimi: A.S.T.E.

20.04.2017 20:59
Kuka on siis Herukkatassun mestari?

Vastaus:

Kysymykset viekkuun, kiitos! :)

~Elli VYP (1.5.2017)

Nimi: Sun

20.04.2017 19:03
Hakemuksiin vastattu, vastaus hakemuksen alla!
-------------------------------------------------------------

Nimi: Sun

20.04.2017 09:46
Nettinimi: Sun

Soturinimi: Valkohäntä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Valkohäntä on harmaa. Hänen häntänsä on valkea. Tuon silmät ovat kirkkaan vihreät. Valkohäntä on keskikokoinen, mutta paksu turkki saa hänet näyttämään suuremmalta. Naaras on siro ja kaunis.

Luonne: Valkohäntä on riehakas ja innokas. Tuo ei usko mihinkään, mutta on kuullut Pimeyden metsästä. Naaras tahtoo tehdä parhaansa, mutta on yleensä enemmän haitaksi, kuin hyödyksi. Soturi innostuu kaikesta ja kaikista. Tuo rakastaa toimintaa. Valkohäntä viihtyy isossa porukassa.

Menneisyys: Valkohännän emo hylkäsi tuon jo pentuna. Valkohäntä syntyi metsässä emolleen, Kristallille joka ei tiennyt syntymästä, tai pennun isästä mitään. Kristalli hylkäsi pentunsa ja teki itsemurhan. Pentu alkoi kutsua itseään Valkoksi ja klaaninsa hän sai nimen Valkotassu. Naaras puolisokeutui oppilaana. Sittemmin hänestä tuli soturi.

Syntyperä: Erakkosyntyinen

Suku&suhteet:
Emo: Kristalli, kuollut
Isä: Ei tietoa.

Taidot: Hyvä saalistaja, tasapaino ja juoksija. Naaras ei osaa taistella, piiloutua tai kiivetä.

//Automaattihyväksytty

Nimi: A.S.T.E.

19.04.2017 18:18
Nettinimi: A.S.T.E.

Oppilasnimi: Herukkatassu

Soturinimi: Herukkahelmi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Herukkahelmellä on lyhyt turkki. Hänen turkkinsa on niin musta kuin vain olla ja voi. Hänellä on valkoinen vatsa. Myös hänen oikea takatassunsa on valkea. Hänellä on pitkät jalat. Silti hänen ruumiinsa ei ole jykevä vain todella hoikka, samalla tavalla kuin Tuuliklaanilaisilla yleensä. Herukkahelmellä on lyhyt, hieman nukkainen turkki. Turkki tuntuu hyvin pehmeältä, kun sitä koittaa. Herukkahelmellä on syvän ruskeat silmät. Herukkahelmellä on harmahtavat polkuanturat. Hänen kuononpäänsä on vaaleapunainen. Herukkahelmen häntä on täysin musta. Naaraalla on terävät kynnet ja hampaat.

Luonne: Herukkahelmi on tuntemattomien kissojen seurassa hieman arka. Hän on myös epäileväinen uusia tuttavuuksia kohtaan. Herukkahelmi pitää ystäviensä seurasta, mutta inhoaa sitä, että hänestä huolehditaan liikaa. Siinä tapauksessa naaras saattaa tiuskia todella äksysti. Herukkahelmi ei ole pitkävihainen, eikä hän myöskään pysty olemaan kauakaan pyytämäätä anteeksi, jos hän on tehnyt jotain väärää, sillä hänellä on vahva omatunto. Joskus Herukkahelmi on myös hieman näsäviisas. Huonoina päivinä Herukkahelmi sulkeutuu omiin paikkoihiinsa, ei siis kirjaimellisesti vaan hän osallistuu normaalisti hommiinsa, mutta murjotaa, eikä puhu kenellekkään. Jos joku tulee kysymään/sanomaan Herukkahelmeltä/Herukkahelmelle jotain silloin kun hänellä huono päivä, saattaa olla, että joko Herukkahlemi ei vastaa mitään, tai sitten hän vain tiuskaisee jotain harkitsematonta toiselle kissalle päin naamaa. Herukkahelmi uskoo Tähtiklaaniin. Silti hän joskus luottaa mieluummin omaan järkeensä kuin kuolleisiin esi-isiin. Herukkahelmi pelkää hieman ukkosta, mutta ei näytä sitä muille

Menneisyys: Herukkahelmi syntyi rankkasateen aikana. Samalla myös ukkosti. Siksi Herukkahelmi pelkää hieman ukkosta. Hänen emostaan isästään, ja mahdollisista sisaruksista ei tiedetä mitään.

Syntyperä: Klaanisyntyinen

Taidot: Herukkahelmi on hyvä juoksemisessa. Vaaniminen ei taas ole hänen lajinsa. Naaraalla on hyvä tasapaino, ja hän osaa loikata todella korkealle. Herukkahelmi ei ole niikään hyvä taitelemisessa. Myöskään kuoppien kaivaminen ei luonnistu hirveän hyvin.

Toiveet: Uskollinen kumppani, ehkä pentuja, kunnioitetun soturin arvo, kirjoittava mestari (jos nyt Tuuliklaanissa edes on kirjoittavia sotureita) ja oma oppilas

Vastaus:

Hyväksytty!

Kiinnitähän huomiota kirjoitusvirheisiin ja pilkun paikkaan, välillä piste oli kohdassa johon sopisi paremmin pilkku.

-Sun

Nimi: Koirafani

19.04.2017 16:01
//Tää on siis poppilas

Nettinimi: Koirafani

Oppilasnimi: Hunajatassu

Parantajanimi: Hunajasydän

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Hunajasydän on kultaruskea naaras. Hänen turkissaan on hieman tummempia raitoja jotka ovat väriltään ruskeita. Naaraan kaikki käpälät ja hännänpää ovat valkoiset. Myös korvien sisäpuolet ja molempien silmien ympärykset ovat naaraalla valkoiset. Hunajasydämen kuono on vaaleanpunainen ja kuononympärys on valkoinen. Naaraan silmät ovat siniset. Hänen rintansa on hieman vaaleampi, kun muu turkki. Myös naaraan vatsa on vaaleampi. Hunajasydämellä on pitkät valkeat viikset. Hänen hampaansa ja kyntensä ovat pienet mutta terävät. Hänen hampaansa ja kyntensä ovat myös valkeat. Naaraan korvantaustat ovat tummemmat, kun muu turkki, ja ne ovat suunnilleen samaa sävyä raitojen kanssa.

Luonne: Hunajasydän on lempeä ja ystävällinen. Hän suuttuu hyvin harvoin. Naaras ei todellakaan ole pitkävihainen. Hän pyrkii olemaan ystävällinen kaikille. Hunajasydän uskoo Tähtiklaaniin. Naaras on melkein aina iloinen ja hänet tapaakin yleensä sympaattinen hymy huulilla. Hunajasydämeen tutustuu helposti ja hän haluaa kohdella kaikkia tasa-arvoisesti. Naaras auttaa kaikkia parhaansa mukaan. Jos hän on surullinen, hän ei salaa sitä keneltäkään. Hunajasydän on aika ujo, ja sen takia hän ei usein uskalla kertoa huolistaan muille, vaikka sitä tahtoisikin. Hän ei yleensä koe epäonnistumisia katastrofeina, vaan enemmänkin opeatuksina.

Menneisyys: Hunajasydän syntyi tavallisesti Jokiklaaniin. Hän ei tiedä mitään muuta vanhemmistaan, kuin sen, että he hylkäsivät hänet. Sisaruksia Hunajasydämellä ei ollut.

Syntyperä: Klaanisyntynen

Taidot: Hunajasydän ei ole kovin hyvä saalistaja ja taistelija. Hänellä on hyvä yrttimuisti ja hajuaisti. Kalastus, uiminen ja sukeltaminen eivät kuulu naaraan vahvuuksiin, mutta hän on hyvä piiloutuja ja kiipeilijä. Lisäksi hän on nopea ja ketterä. Kaivaminen taas ei kuulu naaraan vahvuuksiin. Naaraalla on hyvä kuulo, mutta hän on huonompi jäljittäjä. Naaraan tasapaino on erittäin hyvä, mutta hän ei osaa vaania.

Toiveet: Tulla mahdollisimman hyväksi parantajaksi ja saada paljon kunnioitusta klaanilta.

Vastaus:

Hyväksytty!

Kiinnitäthän ensikerralla huomiota kirjoitusvirheisiin ja pilkkuihin ;)

-Sun

Nimi: Tiger

19.04.2017 14:51
Nettinimi: Tiger

Ent. soturinimi: Kalmalonkero

Päällikkönimi: Kalmatähti

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Kalmatähti on vaaleanruskea kolli. Hänellä on oranssit silmät ja harmaat anturat ja kuono. Kollin turkki saattaa joskus olla sekainen, mutta joskus myös sileä. Hänen kyntensä hyvin terävät ja hiukan kellertävät. Kalmatähden ovat harmaat. Hänen häntänsä ja viiksensä ovat keskipitkät. Vasemmassa korvassa lovi ja sitä pitkin menee pitkä viilto korvan poikki, taistelun jäljiltä.

Luonne: Kalmatähti saattaa olla joskus hieman uhkarohkea. Hän on siis hyvin urhea ja puolustaa Varjoklaania, kävi mitä hyvänsä. Joskus saattaa olla jopa villi, mutta ei halua antaa kenellekään huonoa esikuvaa. Joskus Kalmatähti saattaa tehdä jopa hiukan hullujakin päätöksiä, muttei aina ja kuitenkin hyvin harvoin. Kalmatähti yrittää aina pitää pinnansa, muttei aina onnistu siinä ja suuttuessaan hyvin vihainen ja repii vaikka silmät päästä, ei tietenkään oman klaaninsa jäseniltä, vaan muun klaanin. Kalmatähti haluaa olla suuri päällikkö ja muita parempi. Kalmatähti ei kuitenkaan aina ole ilkeä. Luonteestaan huolimatta, uskoo Tähtiklaaniin.

Menneisyys: Kalmatähti syntyi Varjoklaaniin myrskyisenä lehtisateen yönä. Isä oli klaanista karkoitettu luopio, joka karkoitettiin pian Kalmatähden syntymän jälkeen, koska isä surmasi Kalmatähden emon. Tämän jälkeen eräs Varjoklaanin kuningatar suostui hoitamaan pientä pentua, eli Kalmatähti luulee tätä emokseen.

Syntyperä: Puhdasverinen varjoklaanilainen, klaanisyntyinen

Taidot: Kalmatähti on taitava taistelija ja metsästäjä. Tasapaino ei ole välttämättä kaikkein parhain. Erittäin huono uimaan ja kalastamaan. Hyvä antamaan neuvoja, vaikkei tämä aina koidu kaikkien parhaaksi.

Toiveet: - Kumppani ja pentuja

//Katotaan jos nyt pääse läpi ja otan nuo kp:t. Lisätäänkö Varjolle sivut pian, niin on helpompi roolia :)

Vastaus:

Ei hyväksytty!

Ulkonäössä lukee "Kalmatähden ovat harmaat" mitä tuo tarkoittaa?

Taidot ovat epätasapainossa 2-1. Uintia tai kalastusta ei lasketa ellei kissa satu olemaan Jokiklaanissa. Tuota neuvomista ei lasketa koska se ei periaatteessa ole hyvä eikä huono.

-Sun

Nimi: Sun

19.04.2017 13:39
Hakemuksiin vastattu, vastaus hakemuksen alla!
-------------------------------------------------------------

Nimi: Koirafani

18.04.2017 17:03
Nettinimi: Koirafani

Ent. soturinimi: Juuriturkki

Päällikkönimi: Juuritähti

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Juuritähdellä on rusehtava turkki. Kollin silmät ovat vihreät. Hänen häntänsä on suhteessa vartaloon aika pitkä. Juuritähden hampaat ja kynnet ovat valkeat ja terävät. Kollin viikset ovat pitkät ja valkeat. Hänen korvansa ovat keskikokoiset. Juuritähti on hoikka. Hänen jalkansa ovat pitkät. Kollin karva on keskipitkää ja pehmeää. Jos katsoo oikein tarkkaan, saattaa huomata, että Juuritähden turkki on hieman kiharaa. Kollin polkuanturat ja korvien sisäpuolet ovat vaalenpunaiset. Hänen kuonoonsa on musta.

Luonne: Juuritähti on yleensä ystävällinen ja mukava. Hän suhtautuu melkein kaikkeen tyynesti ja rauhallisesti. Jos kolli säikähtää jotain, hän ei ala peitellä säikähdystään muilta. Juuritähti ei hätkähdä muiden agresiivisuutta. Yleensä kollin näkee hymyilemässä aurinkoisesti. Hän pyrkii auttamaan muita heidän ongelmissaan. Juuritähti uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Kolli on yleensä puhelias. Hän lähestyy muita avoimesti. Juuritähti ei valehtele mielellään, mutta tarpeen vaatiessa tekee sitäkin.

Menneisyys: Juuritähti syntyi kahdelle Tuuliklaanilaiselle soturille. Hänen sisaruksensa syntyivät kuolleina ja Juuritähti oli ainut eloonjäänyt. Isä kuoli vähän synnytyksen jälkeen. Emo vain katosi eräänä yönä. Juuritähti ei enää muistanut mitään vanhemmistaan ja sisaruksistaan. Juuripentu karkasi leiristä, kun oli jo vähän vsnhempi. Hän tapasi matkallaan Sysipennun (myöhemmin Sysihäntä) Jokiklaanista. Pennut ystävystyivät, ja lopulta rakastuivat. Heistä tuli kumppaneita sotureina. Sysihäntä alkoi odottaa silloisen Juuriturkin pentuja. Kun Juuriturkki kuuli pennuista, hän kauhistui ja sanoi Sysihännälle, että ottaa toisen kumppanin. Sysihäntä suuttui ja he erosivat. Seuraavassa kokoontumisessa Juuriturkki pyysi anteeksi Sysihännältä ja selitti, että oli ottanut toisen kumppanin siksi, että halusi osoittaa uskollisuutta klaanilleen, koska monet arvelivat jo jotain Sysihännän ja Juuriturkin suhteesta. Juuriturkki sai Jokiklaanilaisnaaraan Ruusupuron kanssa pennun, Sulkapennun. Juuriturkki nousi varapäälliköksi ja siitä pian päälliköksi.

Syntyperä: Klaanisyntyinen

Suku&Suhteet:
Kumppanit: Sysihäntä (Jokiklaani) ja Ruusupuro (Tuuliklaani)
Tyttäret: Sulkapentu (Tuuliklaani) ja Kuurapentu (Jokiklaani)
Pojat: Seittipentu (Jokiklaani)

Taidot: Juuritähti on hyvä saalistaja ja metsästäjä. Hän on huonpi kaivaja ja kiipeilijä. Juuritähti on nopea ja ketterä. Juuritähti on sitten huonompi uimaan ja sukeltamaan. Loikat eivät kuulu kollin vahvuuksiin, mutta sitä vastoin hän on hyvä jäljittämään. Kollilla on hyvä kuuloaisti, mutta hän on huono kalastaja. Kollin tasapaino on todella hyvä, mutta piiloutuminen ei onnistu.

Toiveet: Kunnioitusta klaanilta


//En nyt tiedä että onko noi Juuritähden ja Sysihännän pennut edes syntynyt, tai, et tuleeks ne edes syntymään, mut laitoin ne nyt varmuuden vuoksi

Vastaus:

Hyväksytty!

Voisit kirjoittaa siitä kun tuo hakee henkensä.

-Sun

Nimi: Sun

18.04.2017 16:16
Hakemuksiin vastattu, vastaus hakemuksen alla!
-------------------------------------------------------------

Nimi: Ghost

18.04.2017 16:09
Nettinimi: Ghost

Oppilasnimi: Sydäntassu
Soturinimi: Sydäntuuli

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Sydäntuuli on pienikokoinen likaisenvalkoinen naaras. Sydäntuulen silmät ovat vastustamattomat ja väriltään kirkkaan siniset. Naaraan häntä on todella pitkä tämän vartalon kokoon verrattuna. Sydäntuulella on hieman niskan alapuolella, tummemmanharmaa, melko sydämen muotoinen laikku. Myös naaraan vasen korva ja hännänpää ovat tummemmanharmaat. Sydäntuulen kynnet ovat terävät mutta hampaat sitäkin terävämmät.

Luonne: Sydäntuuli on melko äkkipikainen. Naaraan luottamusta on vaikea saada mutta kun sen on saanut, on syytäkin olla itsestään ylpeä. Sydäntuuli rakastaa pieniä koloja joihin mahtuu tunkemaan itsensä. Sydäntuuli vihaa taisteluharjoituksia sillä kompastuu aina vähän väliä pitkään häntäänsä. Naaras rakastaa yli kaiken metsästystä ja etenkin kalastusta. Sydäntuuli on melko ujo, eikä erityisemmin pidä häntä vanhemmista sotureista. Sydäntuuli pitää uimisesta ja on yleensä kuumina päivinä vain joen rannassa. Naaras ihastuu muihin kissoihin melko helposti, mutta ei ujoudeltaan uskalla kertoa siitä kenellekkään, varsinkaan sille, johon on ihastunut.

Menneisyys: Kun Sydäntuuli syntyi, hänen vanhempansa olivat hyvin surullisia sillä Sydäntuulen sisarukset syntyivät kuolleina ja Sydäntuuli oli ainut henkiin jäänyt pentu. Sydäntuulen vanhemmat surivat vaikka olivatkin onnellisia että heillä oli edes yksi elävä pentu. Noin kymmenen kuuta myöhemmin, Sydäntuulen isä sairastui viheryskään ja kuoli. Sydäntuulen emo ei enää kestänyt vaan hukuttautui vapaaehtoisesti jolloin Sydäntuulelle hankittiin sijaisemo kunnes hän tuli oppilaaksi.

Syntyperä: Klaanisyntyinen.

Taidot:
+ Uiminen
+ Metsästys
- Kiipeily
- Taistelu

Vastaus:

Hyväksytty!

Kerro yksärillä viekussa mihin kissa uskoo.

-Sun

Nimi: Sun

18.04.2017 15:55
Hakemuksiin vastattu, vastaus hakemuksen alla!
-------------------------------------------------------------

Nimi: Dome

18.04.2017 15:50
Nettinimi: Dome

Pentunimi: Myskipentu

Oppilasnimi: Myskitassu

Soturinimi: Myskikarva

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Myskikarva on todella komea lihaksikas kolli. Tällä on omalla tavallaan siro keho, jota koristaa suorastaan tämän turkki joka on aina suittu. Väriltään turkki on jotain vaaleanharmaan ja valkoisen väliltä. Kollilla on pitkät sekä terävät kynnet, jotka ovat kuitenkin todella ohuet. Myskikarvalla on isot, suorastaan valtavat siniharmaat silmät, jotka ovat omalla tavallaan omituisen näköiset. Nimittäin silmässä mustuaista ei näy melkein ollenkaan, ainoastaan iiristä. Se saakin kollin silmät näyttämään lähes pistävän sinisiltä. Kollilla on pörröinen häntä, joka muistuttaa enemmän pölyhuiskua kuin häntää.

Luonne: Myskikarva on luonteeltaan karski ja kylmä. Tämä ei välitä muiden tunteista juuri ollenkaan, ja yleisin tapa jolla tämä kommunikoi muiden kanssa on murahtelu. Myskikarva uskoo vankasti Pimeyden metsään, ja suorastaan haluaisi joskus tavata kissoja Pimeyden metsässä. Tähtiklaani on kollin mielestä pikkukissojen tarinoita joihin ei ole luottamista. Myskikarva uhmaa melkeinpä päivittäin klaaninsa päällikköä ja parantajaa. Parantajaa etenkin, koska kollin mielestä parantajan tehtävä on täysin turha, kuoleehan kissat joskus muutenkin. Pennuista kolli ei sen puoleen pidä, mutta jos tämä joskus saisi omia pentuja, ne olisivat kollille kaikki kaikessa.

Menneisyys: Syntyi Jokiklaaniin kahdelle arvostetulle soturille

Syntyperä: Klaanisyntyinen

Taidot: Myskikarva on todella taitava uimaan ja taistelemaan, mutta vastaisesti tämä ei osaa saalistaa tai jäljittää juuri ollenkaan

Toiveet: Päälliköksi, sekä pentuja

Vastaus:

Hyväksytty!

-Sun

 

©2017 Kᴜᴠɪᴏʟᴇʜᴛɪ - suntuubi.com