Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hakemus

Hakemuksen täytettyäsi pääset lähettämään sen, jotta se voitaisiin hyväksyä. Lue alla oleva hakemus tarkkaan lävitse, jotta saisit mahdollisimman oikeanlaisen hakemuksen tehtyä. *-merkillä merkityt ovat pakollisia.

Mallihakemus

*Nettinimi: Millä nimellä sinä liikut netissä?

Pentunimi: Pentunimi loppuu poikkeuksetta sanaan pentu. Esim. Kettupentu. Älä ota nimiä joita kissat eivät tiedä. Esim. Kakkupentu.

*Oppilasnimi: Oppilasnimi loppuu poikkeuksetta  sanaan -tassu. Esim. Kettutassu.

Soturinimi: Soturinimen yleiset päätteet ovat -häntä, -karva, -turkki, -korva, -sydän, -tuuli... jne. Voit myös jättää tämän kohdan pois jolloin ylläpito päättää sen.

*Sukupuoli: Naaras vai kolli?

*Klaani: Myrsky-, Joki-, Tuuli- vai Varjoklaani?

*Ulkonäkö: Miltä kissasi näyttää? Täytä mahdollisimman realistisesti, eli ei siipiä kissoille, pinkkejä turkkeja sun muuta. Vähintään viisi lausetta.

*Luonne: Millainen kissasi on luonteeltaan? Täytä mahdollisiman realistisesti, eli kissasi ei voi olla villi ja rauhallinen! Vähintään kuusi lausetta. Muistathan myös mainita, mihin kissasi uskoo.

*Menneisyys: Mitä kissallesi on tapahtunut ennen tätä hetkeä? Voit kertoa pentuajasta, mutta älä mainitse vanhempien nimiä, ellei kissa ole otettu pentuhakemuksesta.

*Syntyperä:​ Missä kissasi on syntynyt? Klaanisyntyinenkin riittää. Huomioi, että kissa ei voi olla erakko-syntyinen yms. ilman, että ylläpito on antanut lupaa.

Suku & suhteet: ​Jos kissasi on pentuehakemuksesta, laita tähän vanhemmat ja mahdolliset sisarukset. Muuten tarvitset siihen erityisen luvan.

*Taidot: Kirjoita taidot kirjallisesti, äläkä laita plus- ja miinusmerkkejä, hakemus ei ole hyväksyttävä, jos molempia ei ole saman verran. Jos kissa ei ole Jokiklaanista, tuo ei kai osaa uida ja kalastaa?

Toiveet: Toivooko kissasi jotain? Haluaako se olla esimerkiksi päällikkö tai haluaako se olla emo? Palvella klaaniaan hyvin? Huomaathan, että toiveet toteutuvat kissasi elämän aikana, eikä se ole niitä heti. 

Klaanien tilastot

Myrskyklaani - mahtuu, ei parantajaoppilasta.

Jokiklaani - mahtuu, ei parantajaoppilasta.

Tuuliklaani - mahtuu, ei parantajaoppilasta.

Varjoklaani - mahtuu, ei parantajaoppilasta.

Liity  1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus kahdeksan?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Tiger

21.04.2017 21:16
Ja jos on mahdollista lisätä Kalmatähden sivuille tämä kuva: https://pixabay.com/fi/kissa-haku-keltainen-kissael%C3%A4in-882158/

Nimi: Tiger

21.04.2017 17:34
Nettinimi: Tiger

Ent. soturinimi: Kalmalonkero

Päällikkönimi: Kalmatähti

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Kalmatähti on vaaleanruskea kolli. Hänellä on oranssit silmät ja harmaat anturat ja kuono. Kollin turkki saattaa joskus olla sekainen, mutta joskus myös sileä. Hänen kyntensä hyvin terävät ja hiukan kellertävät. Kalmatähden viikset ovat harmaat. Hänen häntänsä ja viiksensä ovat keskipitkät. Vasemmassa korvassa lovi ja sitä pitkin menee pitkä viilto korvan poikki, taistelun jäljiltä.

Luonne: Kalmatähti saattaa olla joskus hieman uhkarohkea. Hän on siis hyvin urhea ja puolustaa Varjoklaania, kävi mitä hyvänsä. Joskus saattaa olla jopa villi, mutta ei halua antaa kenellekään huonoa esikuvaa. Joskus Kalmatähti saattaa tehdä jopa hiukan hullujakin päätöksiä, muttei aina ja kuitenkin hyvin harvoin. Kalmatähti yrittää aina pitää pinnansa, muttei aina onnistu siinä ja suuttuessaan hyvin vihainen ja repii vaikka silmät päästä, ei tietenkään oman klaaninsa jäseniltä, vaan muun klaanin. Kalmatähti haluaa olla suuri päällikkö ja muita parempi. Kalmatähti ei kuitenkaan aina ole ilkeä. Luonteestaan huolimatta, uskoo Tähtiklaaniin.

Menneisyys: Kalmatähti syntyi Varjoklaaniin myrskyisenä lehtisateen yönä. Isä oli klaanista karkoitettu luopio, joka karkoitettiin pian Kalmatähden syntymän jälkeen, koska isä surmasi Kalmatähden emon. Tämän jälkeen eräs Varjoklaanin kuningatar suostui hoitamaan pientä pentua, eli Kalmatähti luulee tätä emokseen.

Syntyperä: Puhdasverinen varjoklaanilainen, klaanisyntyinen

Taidot: Kalmatähti on taitava taistelija ja metsästäjä. Tasapaino ei ole välttämättä kaikkein parhain. Kalmatähti on myös huono jäljittämään.

Toiveet: - Kumppani ja pentuja

Nimi: Sun

21.04.2017 08:55
Ihan oikeesti! Se lukee klaanin sivuilla! Enää en tätä sano, vaan saatte ihan itse sen kattoa! Kiitos!

Nimi: A.S.T.E.

20.04.2017 20:59
Kuka on siis Herukkatassun mestari?

Nimi: Sun

20.04.2017 19:03
Hakemuksiin vastattu, vastaus hakemuksen alla!
-------------------------------------------------------------

Nimi: Sun

20.04.2017 09:46
Nettinimi: Sun

Soturinimi: Valkohäntä

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Valkohäntä on harmaa. Hänen häntänsä on valkea. Tuon silmät ovat kirkkaan vihreät. Valkohäntä on keskikokoinen, mutta paksu turkki saa hänet näyttämään suuremmalta. Naaras on siro ja kaunis.

Luonne: Valkohäntä on riehakas ja innokas. Tuo ei usko mihinkään, mutta on kuullut Pimeyden metsästä. Naaras tahtoo tehdä parhaansa, mutta on yleensä enemmän haitaksi, kuin hyödyksi. Soturi innostuu kaikesta ja kaikista. Tuo rakastaa toimintaa. Valkohäntä viihtyy isossa porukassa.

Menneisyys: Valkohännän emo hylkäsi tuon jo pentuna. Valkohäntä syntyi metsässä emolleen, Kristallille joka ei tiennyt syntymästä, tai pennun isästä mitään. Kristalli hylkäsi pentunsa ja teki itsemurhan. Pentu alkoi kutsua itseään Valkoksi ja klaaninsa hän sai nimen Valkotassu. Naaras puolisokeutui oppilaana. Sittemmin hänestä tuli soturi.

Syntyperä: Erakkosyntyinen

Suku&suhteet:
Emo: Kristalli, kuollut
Isä: Ei tietoa.

Taidot: Hyvä saalistaja, tasapaino ja juoksija. Naaras ei osaa taistella, piiloutua tai kiivetä.

//Automaattihyväksytty

Nimi: A.S.T.E.

19.04.2017 18:18
Nettinimi: A.S.T.E.

Oppilasnimi: Herukkatassu

Soturinimi: Herukkahelmi

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Herukkahelmellä on lyhyt turkki. Hänen turkkinsa on niin musta kuin vain olla ja voi. Hänellä on valkoinen vatsa. Myös hänen oikea takatassunsa on valkea. Hänellä on pitkät jalat. Silti hänen ruumiinsa ei ole jykevä vain todella hoikka, samalla tavalla kuin Tuuliklaanilaisilla yleensä. Herukkahelmellä on lyhyt, hieman nukkainen turkki. Turkki tuntuu hyvin pehmeältä, kun sitä koittaa. Herukkahelmellä on syvän ruskeat silmät. Herukkahelmellä on harmahtavat polkuanturat. Hänen kuononpäänsä on vaaleapunainen. Herukkahelmen häntä on täysin musta. Naaraalla on terävät kynnet ja hampaat.

Luonne: Herukkahelmi on tuntemattomien kissojen seurassa hieman arka. Hän on myös epäileväinen uusia tuttavuuksia kohtaan. Herukkahelmi pitää ystäviensä seurasta, mutta inhoaa sitä, että hänestä huolehditaan liikaa. Siinä tapauksessa naaras saattaa tiuskia todella äksysti. Herukkahelmi ei ole pitkävihainen, eikä hän myöskään pysty olemaan kauakaan pyytämäätä anteeksi, jos hän on tehnyt jotain väärää, sillä hänellä on vahva omatunto. Joskus Herukkahelmi on myös hieman näsäviisas. Huonoina päivinä Herukkahelmi sulkeutuu omiin paikkoihiinsa, ei siis kirjaimellisesti vaan hän osallistuu normaalisti hommiinsa, mutta murjotaa, eikä puhu kenellekkään. Jos joku tulee kysymään/sanomaan Herukkahelmeltä/Herukkahelmelle jotain silloin kun hänellä huono päivä, saattaa olla, että joko Herukkahlemi ei vastaa mitään, tai sitten hän vain tiuskaisee jotain harkitsematonta toiselle kissalle päin naamaa. Herukkahelmi uskoo Tähtiklaaniin. Silti hän joskus luottaa mieluummin omaan järkeensä kuin kuolleisiin esi-isiin. Herukkahelmi pelkää hieman ukkosta, mutta ei näytä sitä muille

Menneisyys: Herukkahelmi syntyi rankkasateen aikana. Samalla myös ukkosti. Siksi Herukkahelmi pelkää hieman ukkosta. Hänen emostaan isästään, ja mahdollisista sisaruksista ei tiedetä mitään.

Syntyperä: Klaanisyntyinen

Taidot: Herukkahelmi on hyvä juoksemisessa. Vaaniminen ei taas ole hänen lajinsa. Naaraalla on hyvä tasapaino, ja hän osaa loikata todella korkealle. Herukkahelmi ei ole niikään hyvä taitelemisessa. Myöskään kuoppien kaivaminen ei luonnistu hirveän hyvin.

Toiveet: Uskollinen kumppani, ehkä pentuja, kunnioitetun soturin arvo, kirjoittava mestari (jos nyt Tuuliklaanissa edes on kirjoittavia sotureita) ja oma oppilas

Vastaus:

Hyväksytty!

Kiinnitähän huomiota kirjoitusvirheisiin ja pilkun paikkaan, välillä piste oli kohdassa johon sopisi paremmin pilkku.

-Sun

Nimi: Koirafani

19.04.2017 16:01
//Tää on siis poppilas

Nettinimi: Koirafani

Oppilasnimi: Hunajatassu

Parantajanimi: Hunajasydän

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Hunajasydän on kultaruskea naaras. Hänen turkissaan on hieman tummempia raitoja jotka ovat väriltään ruskeita. Naaraan kaikki käpälät ja hännänpää ovat valkoiset. Myös korvien sisäpuolet ja molempien silmien ympärykset ovat naaraalla valkoiset. Hunajasydämen kuono on vaaleanpunainen ja kuononympärys on valkoinen. Naaraan silmät ovat siniset. Hänen rintansa on hieman vaaleampi, kun muu turkki. Myös naaraan vatsa on vaaleampi. Hunajasydämellä on pitkät valkeat viikset. Hänen hampaansa ja kyntensä ovat pienet mutta terävät. Hänen hampaansa ja kyntensä ovat myös valkeat. Naaraan korvantaustat ovat tummemmat, kun muu turkki, ja ne ovat suunnilleen samaa sävyä raitojen kanssa.

Luonne: Hunajasydän on lempeä ja ystävällinen. Hän suuttuu hyvin harvoin. Naaras ei todellakaan ole pitkävihainen. Hän pyrkii olemaan ystävällinen kaikille. Hunajasydän uskoo Tähtiklaaniin. Naaras on melkein aina iloinen ja hänet tapaakin yleensä sympaattinen hymy huulilla. Hunajasydämeen tutustuu helposti ja hän haluaa kohdella kaikkia tasa-arvoisesti. Naaras auttaa kaikkia parhaansa mukaan. Jos hän on surullinen, hän ei salaa sitä keneltäkään. Hunajasydän on aika ujo, ja sen takia hän ei usein uskalla kertoa huolistaan muille, vaikka sitä tahtoisikin. Hän ei yleensä koe epäonnistumisia katastrofeina, vaan enemmänkin opeatuksina.

Menneisyys: Hunajasydän syntyi tavallisesti Jokiklaaniin. Hän ei tiedä mitään muuta vanhemmistaan, kuin sen, että he hylkäsivät hänet. Sisaruksia Hunajasydämellä ei ollut.

Syntyperä: Klaanisyntynen

Taidot: Hunajasydän ei ole kovin hyvä saalistaja ja taistelija. Hänellä on hyvä yrttimuisti ja hajuaisti. Kalastus, uiminen ja sukeltaminen eivät kuulu naaraan vahvuuksiin, mutta hän on hyvä piiloutuja ja kiipeilijä. Lisäksi hän on nopea ja ketterä. Kaivaminen taas ei kuulu naaraan vahvuuksiin. Naaraalla on hyvä kuulo, mutta hän on huonompi jäljittäjä. Naaraan tasapaino on erittäin hyvä, mutta hän ei osaa vaania.

Toiveet: Tulla mahdollisimman hyväksi parantajaksi ja saada paljon kunnioitusta klaanilta.

Vastaus:

Hyväksytty!

Kiinnitäthän ensikerralla huomiota kirjoitusvirheisiin ja pilkkuihin ;)

-Sun

Nimi: Tiger

19.04.2017 14:51
Nettinimi: Tiger

Ent. soturinimi: Kalmalonkero

Päällikkönimi: Kalmatähti

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Varjoklaani

Ulkonäkö: Kalmatähti on vaaleanruskea kolli. Hänellä on oranssit silmät ja harmaat anturat ja kuono. Kollin turkki saattaa joskus olla sekainen, mutta joskus myös sileä. Hänen kyntensä hyvin terävät ja hiukan kellertävät. Kalmatähden ovat harmaat. Hänen häntänsä ja viiksensä ovat keskipitkät. Vasemmassa korvassa lovi ja sitä pitkin menee pitkä viilto korvan poikki, taistelun jäljiltä.

Luonne: Kalmatähti saattaa olla joskus hieman uhkarohkea. Hän on siis hyvin urhea ja puolustaa Varjoklaania, kävi mitä hyvänsä. Joskus saattaa olla jopa villi, mutta ei halua antaa kenellekään huonoa esikuvaa. Joskus Kalmatähti saattaa tehdä jopa hiukan hullujakin päätöksiä, muttei aina ja kuitenkin hyvin harvoin. Kalmatähti yrittää aina pitää pinnansa, muttei aina onnistu siinä ja suuttuessaan hyvin vihainen ja repii vaikka silmät päästä, ei tietenkään oman klaaninsa jäseniltä, vaan muun klaanin. Kalmatähti haluaa olla suuri päällikkö ja muita parempi. Kalmatähti ei kuitenkaan aina ole ilkeä. Luonteestaan huolimatta, uskoo Tähtiklaaniin.

Menneisyys: Kalmatähti syntyi Varjoklaaniin myrskyisenä lehtisateen yönä. Isä oli klaanista karkoitettu luopio, joka karkoitettiin pian Kalmatähden syntymän jälkeen, koska isä surmasi Kalmatähden emon. Tämän jälkeen eräs Varjoklaanin kuningatar suostui hoitamaan pientä pentua, eli Kalmatähti luulee tätä emokseen.

Syntyperä: Puhdasverinen varjoklaanilainen, klaanisyntyinen

Taidot: Kalmatähti on taitava taistelija ja metsästäjä. Tasapaino ei ole välttämättä kaikkein parhain. Erittäin huono uimaan ja kalastamaan. Hyvä antamaan neuvoja, vaikkei tämä aina koidu kaikkien parhaaksi.

Toiveet: - Kumppani ja pentuja

//Katotaan jos nyt pääse läpi ja otan nuo kp:t. Lisätäänkö Varjolle sivut pian, niin on helpompi roolia :)

Vastaus:

Ei hyväksytty!

Ulkonäössä lukee "Kalmatähden ovat harmaat" mitä tuo tarkoittaa?

Taidot ovat epätasapainossa 2-1. Uintia tai kalastusta ei lasketa ellei kissa satu olemaan Jokiklaanissa. Tuota neuvomista ei lasketa koska se ei periaatteessa ole hyvä eikä huono.

-Sun

Nimi: Sun

19.04.2017 13:39
Hakemuksiin vastattu, vastaus hakemuksen alla!
-------------------------------------------------------------

Nimi: Koirafani

18.04.2017 17:03
Nettinimi: Koirafani

Ent. soturinimi: Juuriturkki

Päällikkönimi: Juuritähti

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Tuuliklaani

Ulkonäkö: Juuritähdellä on rusehtava turkki. Kollin silmät ovat vihreät. Hänen häntänsä on suhteessa vartaloon aika pitkä. Juuritähden hampaat ja kynnet ovat valkeat ja terävät. Kollin viikset ovat pitkät ja valkeat. Hänen korvansa ovat keskikokoiset. Juuritähti on hoikka. Hänen jalkansa ovat pitkät. Kollin karva on keskipitkää ja pehmeää. Jos katsoo oikein tarkkaan, saattaa huomata, että Juuritähden turkki on hieman kiharaa. Kollin polkuanturat ja korvien sisäpuolet ovat vaalenpunaiset. Hänen kuonoonsa on musta.

Luonne: Juuritähti on yleensä ystävällinen ja mukava. Hän suhtautuu melkein kaikkeen tyynesti ja rauhallisesti. Jos kolli säikähtää jotain, hän ei ala peitellä säikähdystään muilta. Juuritähti ei hätkähdä muiden agresiivisuutta. Yleensä kollin näkee hymyilemässä aurinkoisesti. Hän pyrkii auttamaan muita heidän ongelmissaan. Juuritähti uskoo vahvasti Tähtiklaaniin. Kolli on yleensä puhelias. Hän lähestyy muita avoimesti. Juuritähti ei valehtele mielellään, mutta tarpeen vaatiessa tekee sitäkin.

Menneisyys: Juuritähti syntyi kahdelle Tuuliklaanilaiselle soturille. Hänen sisaruksensa syntyivät kuolleina ja Juuritähti oli ainut eloonjäänyt. Isä kuoli vähän synnytyksen jälkeen. Emo vain katosi eräänä yönä. Juuritähti ei enää muistanut mitään vanhemmistaan ja sisaruksistaan. Juuripentu karkasi leiristä, kun oli jo vähän vsnhempi. Hän tapasi matkallaan Sysipennun (myöhemmin Sysihäntä) Jokiklaanista. Pennut ystävystyivät, ja lopulta rakastuivat. Heistä tuli kumppaneita sotureina. Sysihäntä alkoi odottaa silloisen Juuriturkin pentuja. Kun Juuriturkki kuuli pennuista, hän kauhistui ja sanoi Sysihännälle, että ottaa toisen kumppanin. Sysihäntä suuttui ja he erosivat. Seuraavassa kokoontumisessa Juuriturkki pyysi anteeksi Sysihännältä ja selitti, että oli ottanut toisen kumppanin siksi, että halusi osoittaa uskollisuutta klaanilleen, koska monet arvelivat jo jotain Sysihännän ja Juuriturkin suhteesta. Juuriturkki sai Jokiklaanilaisnaaraan Ruusupuron kanssa pennun, Sulkapennun. Juuriturkki nousi varapäälliköksi ja siitä pian päälliköksi.

Syntyperä: Klaanisyntyinen

Suku&Suhteet:
Kumppanit: Sysihäntä (Jokiklaani) ja Ruusupuro (Tuuliklaani)
Tyttäret: Sulkapentu (Tuuliklaani) ja Kuurapentu (Jokiklaani)
Pojat: Seittipentu (Jokiklaani)

Taidot: Juuritähti on hyvä saalistaja ja metsästäjä. Hän on huonpi kaivaja ja kiipeilijä. Juuritähti on nopea ja ketterä. Juuritähti on sitten huonompi uimaan ja sukeltamaan. Loikat eivät kuulu kollin vahvuuksiin, mutta sitä vastoin hän on hyvä jäljittämään. Kollilla on hyvä kuuloaisti, mutta hän on huono kalastaja. Kollin tasapaino on todella hyvä, mutta piiloutuminen ei onnistu.

Toiveet: Kunnioitusta klaanilta


//En nyt tiedä että onko noi Juuritähden ja Sysihännän pennut edes syntynyt, tai, et tuleeks ne edes syntymään, mut laitoin ne nyt varmuuden vuoksi

Vastaus:

Hyväksytty!

Voisit kirjoittaa siitä kun tuo hakee henkensä.

-Sun

Nimi: Sun

18.04.2017 16:16
Hakemuksiin vastattu, vastaus hakemuksen alla!
-------------------------------------------------------------

Nimi: Ghost

18.04.2017 16:09
Nettinimi: Ghost

Oppilasnimi: Sydäntassu
Soturinimi: Sydäntuuli

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Sydäntuuli on pienikokoinen likaisenvalkoinen naaras. Sydäntuulen silmät ovat vastustamattomat ja väriltään kirkkaan siniset. Naaraan häntä on todella pitkä tämän vartalon kokoon verrattuna. Sydäntuulella on hieman niskan alapuolella, tummemmanharmaa, melko sydämen muotoinen laikku. Myös naaraan vasen korva ja hännänpää ovat tummemmanharmaat. Sydäntuulen kynnet ovat terävät mutta hampaat sitäkin terävämmät.

Luonne: Sydäntuuli on melko äkkipikainen. Naaraan luottamusta on vaikea saada mutta kun sen on saanut, on syytäkin olla itsestään ylpeä. Sydäntuuli rakastaa pieniä koloja joihin mahtuu tunkemaan itsensä. Sydäntuuli vihaa taisteluharjoituksia sillä kompastuu aina vähän väliä pitkään häntäänsä. Naaras rakastaa yli kaiken metsästystä ja etenkin kalastusta. Sydäntuuli on melko ujo, eikä erityisemmin pidä häntä vanhemmista sotureista. Sydäntuuli pitää uimisesta ja on yleensä kuumina päivinä vain joen rannassa. Naaras ihastuu muihin kissoihin melko helposti, mutta ei ujoudeltaan uskalla kertoa siitä kenellekkään, varsinkaan sille, johon on ihastunut.

Menneisyys: Kun Sydäntuuli syntyi, hänen vanhempansa olivat hyvin surullisia sillä Sydäntuulen sisarukset syntyivät kuolleina ja Sydäntuuli oli ainut henkiin jäänyt pentu. Sydäntuulen vanhemmat surivat vaikka olivatkin onnellisia että heillä oli edes yksi elävä pentu. Noin kymmenen kuuta myöhemmin, Sydäntuulen isä sairastui viheryskään ja kuoli. Sydäntuulen emo ei enää kestänyt vaan hukuttautui vapaaehtoisesti jolloin Sydäntuulelle hankittiin sijaisemo kunnes hän tuli oppilaaksi.

Syntyperä: Klaanisyntyinen.

Taidot:
+ Uiminen
+ Metsästys
- Kiipeily
- Taistelu

Vastaus:

Hyväksytty!

Kerro yksärillä viekussa mihin kissa uskoo.

-Sun

Nimi: Sun

18.04.2017 15:55
Hakemuksiin vastattu, vastaus hakemuksen alla!
-------------------------------------------------------------

Nimi: Dome

18.04.2017 15:50
Nettinimi: Dome

Pentunimi: Myskipentu

Oppilasnimi: Myskitassu

Soturinimi: Myskikarva

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Myskikarva on todella komea lihaksikas kolli. Tällä on omalla tavallaan siro keho, jota koristaa suorastaan tämän turkki joka on aina suittu. Väriltään turkki on jotain vaaleanharmaan ja valkoisen väliltä. Kollilla on pitkät sekä terävät kynnet, jotka ovat kuitenkin todella ohuet. Myskikarvalla on isot, suorastaan valtavat siniharmaat silmät, jotka ovat omalla tavallaan omituisen näköiset. Nimittäin silmässä mustuaista ei näy melkein ollenkaan, ainoastaan iiristä. Se saakin kollin silmät näyttämään lähes pistävän sinisiltä. Kollilla on pörröinen häntä, joka muistuttaa enemmän pölyhuiskua kuin häntää.

Luonne: Myskikarva on luonteeltaan karski ja kylmä. Tämä ei välitä muiden tunteista juuri ollenkaan, ja yleisin tapa jolla tämä kommunikoi muiden kanssa on murahtelu. Myskikarva uskoo vankasti Pimeyden metsään, ja suorastaan haluaisi joskus tavata kissoja Pimeyden metsässä. Tähtiklaani on kollin mielestä pikkukissojen tarinoita joihin ei ole luottamista. Myskikarva uhmaa melkeinpä päivittäin klaaninsa päällikköä ja parantajaa. Parantajaa etenkin, koska kollin mielestä parantajan tehtävä on täysin turha, kuoleehan kissat joskus muutenkin. Pennuista kolli ei sen puoleen pidä, mutta jos tämä joskus saisi omia pentuja, ne olisivat kollille kaikki kaikessa.

Menneisyys: Syntyi Jokiklaaniin kahdelle arvostetulle soturille

Syntyperä: Klaanisyntyinen

Taidot: Myskikarva on todella taitava uimaan ja taistelemaan, mutta vastaisesti tämä ei osaa saalistaa tai jäljittää juuri ollenkaan

Toiveet: Päälliköksi, sekä pentuja

Vastaus:

Hyväksytty!

-Sun

Nimi: Elli

17.04.2017 10:42
Nettinimi: Elli

Pentunimi: Surupentu

Oppilasnimi: Surutassu

Soturinimi: Surusydän

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Surusydän on kaunis ja hoikka naaras. Hänen turkkinsa on paksua ja pitkää, ja siksi se hylkiikin hyvin vettä. Naaraan turkki on hopeanharmaata ja pehmeää. Hänen selässään, hännässään ja päälaellaan on hiukan tummempia juovia. Paksun turkin alta näkyvät ruumiinrakeenteeltaan hennon naaraan lihakset. Naaraan tassut ovat pitkät ja sirot. Naaras on kooltaan hyvin pieni, mutta naaras omistaa siltikin suurta voimaa pienessä kehossaan. Surusydämen silmät ovat jäänsiniset ja surusta, uskosta ja menetyksestä tarinaa kertoilevat. Naaraan katse on läpitunkeva, ja naaraan tuijottaessa tuntuu kuin sydän jäätyisi ja koko maailma romahtaisi ympäriltä. Surusydämen häntä on pitkä ja tuuhea. Naaraan pää on hiukan pyöreähkö, samoin kuin hänen korvansakin. Surusydämellä on pitkät, vaaleat viikset, terävät valkoiset hampaat ja läpikuultavat kynnet. Naaraan nenä on vaaleanpunainen, lukuunottamatta pientä harmahtavaa laikkua nenän oikealla puolella.

Luonne: Surusydän on hiukan ujohko ja surumielinen kissa. Naaras ei tutustu mielellään uusiin kissoihin, sillä hän ei useimmiten rohkene siihen. Joskus kuitenkin jos joku muu kissa tulee tutustumaan Surusydämeen ja naaras saa hänestä itselleen ystävän, naaraasta paljastuu todella ystävällinen ja ehkä jopa riehakas kissa. Surusydän ei yleensä näytä kenellekään tunteitaan, eikä puhu lähes koskaan omista asioistaan. Naaraan mieli on pelkkää usvaa, eikä kukaan muu voi kajota naaraan sekaisiin ajatuksiin. Surusydän on hyvin herkkä. Hän ei rakastu kovin helposti, mutta oikean kissan osuessa kohdalle, suru väistyy naaraan oikean olemuksen tieltä ja naaras paljastaa itsestään oikein viehättävän puolen. Surusydän uskoo klaaninsa voimaan ja Tähtiklaaniin. Naaras salaa aivan kaiken ja joskus hän itsekään ei kestä sitä, vaan saa oikeasta luonteestaan poikkeavia raivokohtauksia. Naaraan masentuessa hän on äkäinen ja vaitonaisempi kuin normaalisti. Suuttuessaan hän välttelee jokaista kissaa ja murjottaa yksin jossakin leirin nurkassa. Surusydän viihtyy yksin, mutta joskus jopa toivoo, että hänellä olisi suuri ryhmä ystäviä tukemassa hänen ympärillään.

Menneisyys: Surusydän syntyi surullisena yönä suuren taistelun jälkeen. Taistelussa oli kuollut monta kissaa.Täysikuu loisti kirkkaana taivaalla ja toi Jokiklaanin leiriin himmeää valoa. Surusydämen kaksi sisarusta kuolivat synnytyksessä ja pentujen emo oli myös lähellä kuolla. Surusydän suree kuolleita sisaruksiaan yhä, vaikkei koskaan tuntenut heitä kunnolla.

Syntyperä: Syntyi Jokiklaanissa. Naaraan isä on puhdasverinen Jokiklaanilainen ja naaraan emo on puoliksi Tuuliklaanilainen, jonka takia naaraan ruumiinrakenne muistuttaa Tuuliklaanilaisten ruumiinrakennetta hyvin paljon.

Suku & suhteet:
Sisar: Viimapentu - Valkoinen naaras meripihkanvärisin silmin. Vasemman silmän ympärillä musta laikku; Kuollut, Tähtiklaani. (Ent. Jokiklaani.)
Veli: Myrskypentu - Musta kolli vihrein silmin; Kuollut, Tähtiklaani. (Ent. Jokiklaani.)
Emo: Liljaliito - Hopeanharmaa naaras tummanvihrein silmin; Elossa, Jokiklaani.
Isä: Uskokatse - Tummanharmaa kolli jäänsinisin silmin; Elossa, Jokiklaani.
Emon emo: Pöllöaskel - Tummanruskea, hyvin pieni naaras tummanvihrein silmin; Elossa, Tuuliklaani.
Emon isä: Nokkoskäpälä - Vaaleanharmaa kolli tummansinisin silmin; Elossa, Jokiklaani.
Isän emo: Tuuliturkki - Musta naaras sinisin silmin; Elossa, Jokiklaani.
Isän isä: Myrskypilvi - Tummanharmaa, hyvin suuri kolli vihertävin silmin: Kuollut, Tähtiklaani. (Ent. Jokiklaani.)

Taidot: Surusydän on ketterä ja nopea, jonka ansiosta naaras on hyvä juoksija, hyvä kiipeilijä, taitava saalistaja ja nokkela taistelija. Hän ei kuitenkaan ole kovin etevä puollustamaan itseään tai ystäviään hädän hetkellä. Surusydän ei ole myöskään kovin hyvä valehtelemaan, piiloutumaan, johtamaan suurta kissajoukkoa, puhumaan suuren yleisön edessä selvästi tai tutustumaan uusiin kissoihin.

Toiveet: Surusydän haluaa palvella klaaniaan hyvin niin hädän hetkillä, kuin iloin hetkilläkin. Hän haluaisi ehkä joskus uskollisen kumppanin ja pentujakin. Hän haluaa näyttää kaikille, että hänestäkin on kunniakkaaksi ja taitavaksi soturiksi, niin kuin muistakin, vaikkei olekaan kovin suuri tai edes puhdasverinen Jokiklaanilainen.


//Tein ja keksin siis itse hahmoni perheen/suvun nimet ja tiedot. Toivottavasti se on sallittua!

Vastaus:

Hyväksytty!

Emon, isän ja sisarukset saat pitää, muun suvun poistan.

-Sun

Nimi: Tiger

07.04.2017 16:02
Nettinimi: Tiger

Pentunimi: Järvipentu

Oppilasnimi: Järvitassu

Soturinimi: Järvikukka

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Jokiklaani

Ulkonäkö: Järvikukka on kaunis, valkoinen naaras hopeanharmailla läiskillä. Naaraalla on sileä pehmeä turkki, joka myötäilee kauniista Järvikukan pienen ruumiin ympärillä. Naaraalla on vaaleansiniset silmät, jotka ovat aivan kuin syvät siniset lammet. Järvikukalla on keskikokoiset kynnet, häntä, korvat ja viikset. Kynnet ja viikset ovat maidonvalkoiset.

Luonne: Järvikukka on kiltti ja avulias naaras, joka ei jätä ketään klaanilaista pulaan, eikä myöskään minkään muunkaan klaanin pentuja. Järvikukka on reipas ja aina valmiina partioihin. Naarasta on vaikea saada suuttumaan, ja ei ole edes suuttuessaan vihainen, paitsi taisteluissa. Naaras leppyy myös nopeasti. Järvikukalta tulee lähes aina positiivista palautetta ja hymyilee lähes aina.

Menneisyys: Järvikukka syntyi emolleen Jokiklaaniin. Emo kuoli synnytykseen ollessaan liian nuori. Isästä ei ole tietoa.

Syntyperä: Klaanisyntyinen

Taidot: Järvikukka on hyvä kalastamaan ja uimaan. Tasapaino ei ole paras ja naaras on hidas juoksemaan.

Toiveet: Päästä päälliköksi ja rakastava kumppani ja pentuja.

//No niin eli aloitan pennusta eli sijaisemo :D Olen Catty mutta vaihdoin vain nettinimeni

Vastaus:

Hyväksytty!

Mestarisi saat oppilaaksitultua.

-Sun

Nimi: Kukkakissa

28.02.2017 17:47
Hakemukset katsottu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nimi: Seittisilmä

26.02.2017 14:44
Nettinimi: Seittisilmä
Oppilasnimi: Tummatassu
Soturinimi: Tummalampi
Sukupuoli: naaras
Klaani: varjoklaani
Ulkonäkö:
Tummatassu on musta naaras jolla on valkoiset posket ja silmän ympärykset. Tummatassulla on lyhyt paksu tutkki. Hänellä on avaruuden väriset silmät. Tummatassulla on pitkät valkoiset hampaat, viikset ja hampaat. Hänellä on pitkä häntä ja jalat. Tummatassu on hoikka ja nopea sen ansiosta.
Luonne:
Villi ja innokas oppia. Kuuntelee kun pitää. Joskus lähtee omille teilleen. Ei tahdo paljon ystäviä yksi riittää hänelle. Häviää mestariaan vastaan harjoituksissa. Hyvä ja hiljainen metsästäjä. Tykkää juoksemisesta ja hyppimisestä paljon, nämä asijat auttavat taistelussa. Ymmärtää virheensä vaikka
Menneisyys: kasvanut Varjoklaanissa.
Syntyperä: Tuuli ja Varjo ja Jokiklaanilaista syntyperää.
Taidot: loistava hyppiä ja juoksia. Saalistamaan hyvä.
((Kelpaako?))

Vastaus:

Ei hyväksytty.

-Kopioi mallihakemus ja poista siitä tiedot niin saat hakemuspohjan.
-Klaani tulee isolla.
-Avaruudenväriset on yhdyssana, mitä se muuten tarkoittaa? Tummansiniset kenties?
-Mistä tiedät häviääkö hän harjoituksissa? Se kuluu muuta kohtaan, samoin tykkää juosta ja hyppiä. Ymmärtää virheensä vaikka... Mitä?
-Miten hän voi olla kolmesta klaanista? Isä tai emo voi toki olla toisesta klaanista, mutta ylläpidon luvalla.
-Taidoissa pitäisi olla molempia hyviä ja huonoja taitoja saman verran, nyt niitä on 3-0.

-Kukkakissa

Nimi: Silver

26.02.2017 14:21
Nettinimi: Silver

Oppilasnimi: Pilvitassu

Soturinimi: Pilviturkki

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Myrskyklaani

Ulkonäkö: Pilviturkiilla on pitkä, paksu, vettähylkivä ja pehmeä turkki. Turkki on väriltään lumenvalkoinen. Hänen tassunsa, hännänpäänsä ja kuononympärys ovat tuhkanharmaat. Silmät ovat taivaansiniset, mutta hiukan harmahtavat. Pilviturkki on normaalikokoinen kissa, mutta hänellä on paljon lihaksia. Kolli omaa tuuhean hännän.

Luonne: Pilviturkki on kiltti ja hyväntahtoinen kissa yleensä. Joskus hänelle tulee päiviä jolloin kaikki ärsyttää häntä ja hän haluaisi vain olla yksinään. Muuten hän viihtyy valtavassa kaveriporukassa. Pilviturkki on rehellinen ja luotettava, mutta hän on hyvä valehtelija. Hän ei tosin käytä tätä taitoa lähes koskaan. Hän on huumorintajuinen kissa. Jos hän aloittaa jonkin projektin hän myös suorittaa sen. Hän on vähän uhkarohkea, mutta tämä haluaa suojella itseään heikompia. Uskoo Tähtiklaaniin.

Menneisyys: Pilviturkilla on ollut jo pentuna pakkomielle suojella itseään heikompia.

Syntyperä: Normaalisti syntyi Myrskyklaaniin.

Taidot: Pilviturkki on loistava taistelija, tasapainoilija ja hyppijä. Hän on huono saalistuksessa, pitkänmatkanjuoksussa ja kiipeilyssä.

Toiveet: Pilviturkki toivoo itselleen ystäviä, kumppania ja pentuja sekä hän haluaa erittäin kovasti päälliköksi.

Vastaus:

Hyväksytty!
Mestariksi Utukarva.

-Kukkakissa

 

©2017 Kᴜᴠɪᴏʟᴇʜᴛɪ - suntuubi.com